Міжнародний польовий семінар і конференція з дослідження ранньопалеолітичної пам’ятки Меджибіж (20—23.07.2012 р.) - Степанчук, В.М.; Кепін, Д.В. (Археологія, 2014)
20—23 липня 2012 р. на місцезнаходженні за
ініціативи керівників комплексної експедиції
доктора історичних наук Інституту археології
НАНУ В.М. Степанчука та кандидата історичних наук, доцента кафедри археології та музеєзнавства історичного факультету Київського
національного університету ім. Т. Шевченка
С.М. Рижова відбувся польовий Міжнародний семінар і конференція «Місцезнаходження "Меджибіж" і проблеми вивчення нижнього
палеоліту Східноєвропейської рівнини».