До ювілею Наталії Олександрівни Сон - Шевченко, Т.М. (Археологія, 2018)
Цьогоріч у Наталії Олександрівни Сон подвійний ювілей. Крім багатства прожитих років, вона святкує 40-річчя наукової роботи в Інституті археології НАН України. Основні її досягнення та поступ в науковій діяльності вже описано в попередніх привітаннях ювілярці. Зазначимо лише те, що кожній справі вона присвячує не лише роки, а й все своє натхнення. Вже понад 30 років Наталія Олександрівна очолює Наукові фонди Інституту археології.