Пам’яті Гліба Юрійовича Івакіна - Баранов, В.І. (Археологія, 2018)
22 травня 2018 р. пішов з життя видатний український археолог, член-кореспондент НАН
України, доктор історичних наук, професор,
фахівець з історії та археології стародавнього
Києва та Київської Русі, заступник директора Інституту археології НАН України з наукової роботи, завідувач відділу археології Києва,
лауреат премії України в галузі науки і техніки
Гліб Юрійович Івакін.