Пам'яті Ірми Фантинівни Тоцької - Архіпова, Є.І. (Археологія, 2014)
30 листопада 2013 р. пішла у вічність Ірма Фантинівна Тоцька — відомий музейник, археолог,
дослідниця пам’ятки давньоруської та світової
культури — Софійського собору у Києві.