Пам’яті В’ячеслава Юрійовича Мурзіна (Археологія, 2020)
30 грудня минулого року пішов у небуття
В’ячеслав Юрійович Мурзін, відомий український археолог, лауреат Державної премії
України в області науки і техніки, доктор історичних наук, професор, Почесний доктор Запорізького Національного університету, член
Національної спілки журналістів України.