Світлої пам’яті Сергія Борисовича Буйських (Археологія, 2020)
8 березня 2020 р., на 71-му році життя, після тяжкої хвороби, перестало битися серце відомого українського археолога-антикознавця, кандидата історичних наук Сергія Борисовича Буйських.