До 60-річчя Богдана Степановича Строценя - Гуцал, В.А. (Археологія, 2020)
У 2019 р. виповнилося 60 років від дня народження відомого українського археолога, історика, краєзнавця, невтомного дослідника давньої історії України і Тернопілля Богдана Степановича Строценя.