Аромазин у лікуванні пацієнток у постменопаузальний період з поширеним раком молочної залози - Русин, А.В.; Рішко, М.Ф. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2010)
Проаналізовано ефективність гормонотерапії екземестаном (Аромазином) пацієнток у постменопаузальний період з поширеним раком молочної залози. Ключові слова: рак молочної
залози, метастази,
гормонотерапія, інгібітори/
інактиватори ароматази,
екземестан (Аромазин),
ефективність. The paper analyses efficacy of hormonotherapy of postmenopausal patients with advanced breast cancer by exemestane (Aromasine). Key Word: breast cancer, metastasis,
hormonotherapy, aromatase inhibitors/
inactivators, exemestane (Aromasine), efficacy.