Всеукраїнська археологічна конференція "Іллінська Варвара Андріівна — видатна дослідниця Скіфії (до 100-річчя від дня народження)" - Скорий, С.А.; Каравайко, Д.В.; Гречко, Д.С. (Археологія, 2020)
В давньому місті Путивлі, на Сумщині, 07—
10 жовтня 2020 р. відбулася конференція, яка
була присвячена 100-річному ювілею з дня народження видатного скіфознавця, доктора історичних наук В. А. Іллінської.
Археологічний форум проходив у краєзнавчому музеї Державного історико-культурного
заповідника в м. Путивлі. Його співорганізаторами виступили Відділ археології раннього залізного віку Інституту археології НАН України
(співробітником якого була свого часу В. А. Іллінська) та означений заповідник