Магнітно-резонансна, комп’ютерна томографія та радіонуклідні дослідження в діагностиці раку передміхурової залози та його метастазів - Сакало, В.С.; Щербіна, О.В. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2010)
У лекції розглянуто роль магнітно-резонансної та комп’ютерної томографії в діагностиці первинної пухлини простати, місцевого розповсюдження процесу, регіонарних та віддалених метастазів. Проаналізовано можливості радіонуклідних методів у діагностиці первинної пухлини та метастазів.Ключові слова: рак передміхурової залози, метастази, магнітно- резонансна томографія, комп’ютерна томографія, радіонуклідні дослідження. In a lecture are considered the role of tomography and computed tomography have been permiten to determine tumours, extracapsular spread and metastases. The role of radionuclide diagnosis in patients with prostate cancer is considered. Key Words: prostate cancer, metastases, magneticresonance tomography, computed tomography, radionuclide diagnosis.