Наука в житті і життя в науці. До 75-річчя від дня народження академіка НАН України М.Ф. Шульги (Problems of Atomic Science and Technology, 2022)
15 вересня виповнюється 75 років провідному українському вченому в галузі квантової електродинаміки і фізики взаємодії частинок високої енергії з речовиною, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, Заслуженому діячеві науки і техніки України, генеральному директору Національного наукового центру «Харківський фізико-технічний інститут», академіку- секретарю Відділення ядерної фізики та енергетики НАН України академіку НАН України Миколі Федоровичу Шульзі