О Фурье-сингуларисном разложении несинусоидальных сигналов - Божко, А.Е. (Доповіді НАН України, 2010)
Пропонується нове Фур’є-сингуларисне розкладення несинусоїдальних функцiй. Показано його застосування для електромагнiтних механiзмiв. A new Fourier-singularisnal expansion is proposed. Its use for electromagnetical mechanisms is shown.