Минимаксное оценивание решения краевой задачи для уравнений линейной теории упругости с граничными условиями типа Неймана - Наконечный, А.Г.; Подлипенко, Ю.К.; Перцов, А.С. (Доповіді НАН України, 2010)
Одержано новий клас систем варiацiйних рiвнянь, через розв’язки яких виражаються мiнiмакснi оцiнки функцiоналiв вiд невiдомих розв’язкiв крайових задач з граничними умовами типу Неймана для рiвнянь лiнiйної теорiї пружностi. We obtain a new class of systems of variational equations, via whose solutions the minimax estimates of functionals of unknown solutions to the boundary-value problems with Neumann-type boundary conditions for the equations of linear elasticity are expressed.