Магнітне поле довільної системи прямолінійних паралельних струмів - Сидорчук, А.А.; Теребус, В.Г. (Доповіді НАН України, 2010)
Знайдено аналiтичнi розв’язки для диференцiальних рiвнянь магнiтних силових лiнiй довiльної системи прямолiнiйних паралельних струмiв. Analytic solutions of the differential equations for magnetic field lines of an arbitrary system of straight parallel currents are derived.