Микола Олексійович Азарєнков (до 70-річчя від дня народження) (Вопросы атомной науки и техники, 2022)
Відомий учений в галузі фізики плазми,
радіофізики, електроніки, матеріалознавства,
наноматеріалів, доктор фізико-математичних наук,
професор, дійсний член Національної академії наук
України, заслужений діяч науки і техніки України
Микола Олексійович Азарєнков народився
15 грудня 1951 року в селі Муравлинка
Нововодолазького району Харківської області.