Пам’яті Г.П. Ковтуна (Вопросы атомной науки и техники, 2022)
Геннадій Прокопович Ковтун – відомий вчений в галузі фізико-хімії надчистих металів,
напівпровідникових матеріалів, ізотопнозбагачених речовин. Доктор фізико-атематичних наук, професор, академік Академії наук прикладної радіоелектроніки.