Пам'яті Валентини Володимирівни Крапівіної - Гаврилюк, Н.О. (Археологія, 2015)
29 серпня 2015 р. виповнилося б 65 років з
дня народження Валентини Володимирівни
Крапівіної – нашої колеги, друга, вченогоантикознавця, доброї чуйної людини. Два роки
тому пішов з життя прекрасний фахівець, талановитий дослідник, організатор науки, відважний захисник археологічних пам`яток, в першу
чергу – Ольвії та її округи.