Надії Оксентіївні Гаврилюк - 70 (Археологія, 2021)
Знаному українському археологу, фахівцю у
галузі ранньої залізної доби та антикознавства
Надії Оксентіївні Гаврилюк 28 липня 2021 р.
виповнилося 70 років.