Пам’яті Анатолія Федоровича Гуцала (Археологія, 2021)
22 вересня 2021 р. на сімдесят шостому році життя відійшов у вічність Анатолій Федорович Гуцал, знаний дослідник пам’яток давнини Середнього Подністров’я, доцент Кам’янець-Подільського національного університету ім. І. Огієнка.