Світлій пам’яті Андрія Леонідовича Казакова (Археологія, 2021)
30 липня на 61-му році життя передчасно полишив цей світ археолог Андрій Леонідович Казаков — кандидат історичних наук, старший науковий співробітник відділу давньоруської та
середньовічної археології ІА НАН України.