Ян Домбровський. Зв’язки польських земель з східними районами в епоху бронзи - Березанська, С.С. (Археологія, 1976)
Рецензія на книгу: Jan Dqbrowski. Powiqzania ziem potskich z terenami wschodnimi w еросе brqzu. Wroclaw — Warszawa — Krakow — Gdansk, 1972. Ян Домбровський. Зв'язки польських земель з східними районами в епоху бронзи. Вроцлав—Варшава—Краків—Гданськ, 1972.