Проблемна комісія МОЗ та НАМН України «Онкологія» (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2010)
У цьому номері журналу ми започатковуємо нову сторінку — «Про роботу Проблемної комісії МОЗ та НАМН України «Онкологія». Ми будемо надавати звіти про засідання Проблемної комісії, її рішення та пропозиції. На нашу думку, такі публікації стануть підґрунтям для підвищення ефективності та координації наукових досліджень з фундаментальної та прикладної онкології, створять єдиний інформаційний простір для онкологів, що працюють в установах і організаціях різного підпорядкування.