Борівой Достал. Бржецлав-Поганско. Садиба великоморавського вельможі - Приходнюк, О.М. (Археологія, 1977)
Рецензія на книгу: Борівой Достал. Бржецлав-Поганско. Садиба великоморавського вельможі. Брно, 1975, 520 с.