А.Т. Сміленко. Слов’яни та їх сусіди в Степовому Подніпров’ї (II—XIII ст.) - Ауліх, В.В. (Археологія, 1977)
Рецензія на книгу: А.Т. Сміленко. Слов’яни та їх сусіди в Степовому Подніпров’ї (II—XIII ст.), вид-во «Наукова думка». К., 1975, 208 с.