Т. Домбровська. Східна межа пшеворської культури в пізньолатенський і ранньоримський час - Козак, Д.Н. (Археологія, 1978)
Рецензія на книгу: TERESA DABROWSKA. Wsctiodnla granica kuitury przeworskiej w poznym okresie lateriskim і wczesnym okresie rzymskim.
Materialy starozytne і wczesnosredniowieczne.
T. 2. Wroclaw e. a,, 1973, s. 127—2S5. (Тереза Домбровська. Східна межа пшеворської культури в пізньолатенський і ранньоримський час.
Матеріали старожитні і ранньосередньовічні.
Т. 2. Вроцлав та ін. 1973т с. 127—225.)