В.М. Цигилик. Населення Верхнього Подністров’я перших століть нашої ери - Козак, Д.Н. (Археологія, 1978)
Рецензія на книгу: В.М. Цигилик. Населення Верхнього Подністров'я перших століть нашої ери (племена липицької культури),
К., «Наук. думка», 1975.