Ультраметричность касательных пространств к метрическим пространствам - Довгошей, А.А.; Дордовский, Д.В. (Доповіді НАН України, 2010)
Знайденi необхiднi та достатнi умови, за яких усi переддотичнi простори до загального метричного простору, є ультраметричними. We find the necessary and sufficient conditions, under which all pretangent spaces to general metric space are ultrametric.