Ефективність Неуластиму при інфекційних ускладненнях поліхіміотерапії з приводу гострого мієлобластного лейкозу - Скрипник, І.М.; Кудрявцев, Є.Д.; Філоненко, І.А. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2011)
Описано позитивний досвід застосування Неуластиму з метою швидкого підвищення рівня нейтрофілів у пацієнта з гострим
мієлобластним лейкозом, у якого в процесі проведення курсу поліхіміотерапії
за схемою «7+3» розвинулася нейтропенія і бактеріально-грибкова двосто-
роння пневмонія. Ключові слова: гострий
мієлобластний лейкоз,
поліхіміотерапія, фебрильна
нейтропенія, інфекційні
ускладнення, Неуластим The positive experience of neulastim
administration aiming to quick rate elevation of
neutrophils in patient with acute myeloblastic leukosis.
and during the polychemotherapy according to scheme
«7+3» the neutropenia, and bilateral bacterial-fungus
pneumonia was developed. Key Words: acute myeloblastic leukosis,
polychemotherapy, febrile neutropenia, infection
complications, Neulastim.