О.М. Приходнюк. «Археологічні пам’ятки Середнього Подніпров’я VI—IX ст. н. е.» - Ауліх, В.В. (Археологія, 1983)
Рецензія на книгу: О.М. Приходнюк. Археологічні пам’ятки Середнього Придніпров'я VI —IХ ст. н. е.
К.: «Наук. думка», 1980.— 151 с. з ілюстр.