Валентин Васильєв. Скіфи-агафірси на території Румунії - Скорий, С.А. (Археологія, 1983)
Рецензія на книгу: Valentin Vasiliev, Scitіі agafirsi pe teritoriul Romäniei. —
Cluj-Napoca. — Dacia, 1980. — 185 p., 27 pl.
(Валентин Васильєв. Скіфи-агафірси на території Румунії. — Клуж-Напока. — Дакія, 1980. — 185 с., 27 табл.)