Молекулярная диагностика опухолей: фундаментальные основы и практическое применение: Монография С.П. Осинский, Д.Ф. Глузман, Й. Клифф, Н.А. Гизе, Г. Фрисс, 2007, Киев, 248 с. - Галайчу, І.Й. (2009)
Серед книг, присвячених проблемі раку, що з’явилися за останні 2 роки, звертає на себе увагу продукт творчого симбіозу українських онкологів з Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України та німецьких вчених з університету ім. Рупрехта (м. Гейдельберг) — Молекулярная диагностика опухолей: фундаментальные основы и практическое применение: Монография / С.П. Осинский, Д.Ф. Глузман, Й. Клифф, Н.А. Гизе, Г. Фрисс. Це — неординарне видання, вдала спроба авторів адаптувати до клінічного мислення лікаря основи молекулярної онкології, налагодити зв̓язок між фундаментальною і практичною онкологією.