Про роботу Проблемної комісї «Онкологія» МОЗ та НАМН України (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2011)
Засідання Проблемної комісії (ПК) «Онкологія» МОЗ та НАМН України відбулося 16 грудня 2010 р. на базі Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України. Члени ПК ознайомилися з науково-практичною діяльністю Інституту.