51 північноамериканська антропологічна конференція - Михайлов, Б.Д. (Археологія, 1995)
У жовтні 1993 р. у Канаді (м. Саскатун) відбулась 51 Північноамериканська антропологічна конференція, організована Саскачеванським провінціальним археологічним товариством, спонсорами якої був Український канадський фонд Тараса Шевченка та інші установи країни.
У роботі конференції брали участь понад 300 вчених Канади, США і один від України (музей-заповідник «Кам’яна Могила»).
На конференції працювали чотири секції: антропологічна, археологічна, етнографічна та лінгвістична; на яких заслухано понад 120 доповідей та повідомлень.