Археологія в діяльності Полтавської вченої архівної комісії - Кулатова, І.М.; Супруненко, О.Б. (Археологія, 1995)
У грудні 1993 р. виповнилося 90 років від дня заснування Полтавської вченої архівної комісії (1903—1917) — одного з найбільш впливових громадських наукових осередків на Україні. Про доробок членів Комісії на терені археології розповідає пропонована стаття.