Ливарна формочка з Приазов'я доби пізньої бронзи - Курбан, О.В. (Археологія, 1995)
Публікація має на меті ознайомити спеціалістів з цікавою знахідкою ливарної формочки, виявленої поблизу селища Андріївка Волновахського району Донецької обл. Вона належить до розряду випадкових, тому що зафіксувати поблизу ще якісь речі матеріального комплексу не вдалось.