Антична монета зі скіфського городища лісо-степової Скіфії - Гавриш, П.Я. (Археологія, 1995)
Розкопки городища скіфської доби поблизу с. Книшівка Галицького району Полтавської області у 1988—1993 рр. дали дуже багатий і цікавий археологічний матеріал, окремі знахідки якого належать до числа рідкісних і оригінальних серед скіфських старожитностей України. До їх кола входить виявлена 1991 р. бронзова антична монета. Нині вона відреставрована і зберігається у скарбниці Полтавського краєзнавчого музею.