Грецький напис із Судака - Саприкін, С.Ю.; Баранов, І.А. (Археологія, 1995)
При розкопках Судакської фортеці у 1988 р. було знайдено фрагмент грецького напису на мармуровій плиті сіруватого кольору розмірами 6,2х9,2 см. Лицьова поверхня має дещо рожевий відтінок, помітні сліди перебування у вогні. Від напису зберіглося лише шість рядків грецького тексту.