О сходимости в среднем рядов Фурье–Якоби - Моторный, В.П.; Гончаров, С.В.; Нитиема, П.К. (Доповіді НАН України, 2010)
Доведено збiжнiсть рядiв Фур’є–Якобi в просторах Lp,A,B у випадку, коли константи Лебега необмеженi. We study the convergence of Fourier–Jacobi series in the space Lp,A,B in the case where the Lebesgue constants are unbounded.