Сергій Миколайович Бібіков і проблеми первісної археології - Гладилін, В.М. (Археологія, 1996)
Завдання цих нотаток -- дати посильний огляд основних напрямків наукового пошуку вченого і, принаймні, хоча б на якусь мить «зазирнути» до творчої лабораторії цієї талановитої в нашій не простій минувщині особистості.