Кримська палеолітична експедиція 50-х років: спогади і роздуми - Колосов, Ю.Г. (Археологія, 1996)
Спогади автора про знайомство і співпрацю з С.М. Бібіковим в експедиції, яка здійснювала розкопки мезо-енеолітичної стоянки Фатьма-Коба, що знаходилася в балці Кубалар-Дере у Байдарській долині.