О Фурье-комбинированном сингуларисном разложении периодических несинусоидальных сигналов - Божко, А.Е. (Доповіді НАН України, 2010)
Дано обгронтування для Фур’є-комбiнованого сингуларисного розкладання перiодичних несинусоїдальних сигналiв. The substantiation of a Fourier-combined singularisnal expansion of periodic nonsinusoidal signals is given.