До історії Боспорського царства в III ст. - Зубар, В.М. (Археологія, 1998)
Розглядаючи різні наукові джерела автор робить нові висновки стосовно історії Боспорського царства, які потребують додаткової аргументації й мають бути підкріплені новим безсумнівним археологічним матеріалом.