Новий інститут, нове видання - Сон, Н.О. (Археологія, 1998)
Стаття присвячена огляду першого номера збірника наукових праць «Археометрія та охорона історико-культурної спадщини», який в травні 1997 року видав Інститут пам’яткоохоронних досліджень, утворений Міністерством культури і мистецтв наприкінці 1995 року.