Данило Щербаківський (1877—1927) - Шарафутдінова, І.М. (Археологія, 1998)
Стаття присвячена лицарю української культури Данилу Михайловичу Щербаківському — відомому мистецтвознавцю, етнографу, археологу, заступнику голови Всеукраїнського археологічного факультету, упродовж багатьох років завідувачу відділу народного мистецтва Всеукраїнського історичного музею. Наукова спадщина, залишена Д. М. Щербаківським у музейних зібраннях, друкованих працях та архівних матеріалах, ще чекає на своїх дослідників.