Модернізація основного капіталу – основи забезпечення конкурентоспроможності - Шнипко, О.С. (Економіка і прогнозування, 2006)
Розглянуто теоретико-методичні аспекти сприяння прискореній модернізації основного капіталу в умовах трансформаційної економіки України. На підставі ґрунтовного аналізу наукових досліджень і статистичної інформації по темі сформульовані відповідні висновки, запропоновані нові методологічні рішення й надані кількісні оцінки вітчизняних інноваційних перспектив в аспекті забезпечення конкурентоспроможності.