До 70-річчя Дмитра Яковича Телегіна (Археологія, 1989)
26 жовтня 1989 року виповнилося 70 років відомому радянському вченому, одному з визначних спеціалістів у галузі первісної археології України Д. Я. Телегіну —доктору історичних наук, професору, лауреату Державної премії УРСР.