Проблеми інвестування реального сектора економіки України в умовах підвищення ціни природного газу - Болховітінова, О.Ю. (Економіка і прогнозування, 2006)
Оцінюються фінансові та інвестиційні ризики вітчизняної економіки від підвищення ціни на природний газ. Пропонуються нові методологічні й методичні підходи, що дозволяють розширити статистико-аналітичну базу для здійснення подібних оцінок; на цій підставі будуються варіантні прогнозні сценарії, формулюються відповідні висновки і рекомендації.