Інноваційна активність промислових підприємств - Захарін, С.В. (Економіка і прогнозування, 2006)
Проаналізовано стан і умови інноваційної діяльності промислових підприємств. Досліджені чинники і тенденції інноваційної активності у промисловості. Визначені проблеми і перспективи активізації інноваційної та науково-технічної діяльності підприємств.