Археологічні дослідження львівського університету в 1995 р. / За ред. М. А. Пелещишина.— Львів: Видавництво Університету, 1996.— 39 с., іл. - Позіховський, О.Л. (Археологія, 1999)
Рецензується видання кафедри археології, античності та середньовіччя Львівського державного університету ім. І. Франка під редакцією професора М. А. Пелещишина. Збірка складається з п’яти статей і відкривається коротким вступом, у якому, справедливо відзначаючи недостатню кількість публікацій археологічних джерел, що не завжди дає «змогу студентам створити власну думку», автори висловлюють сподівання «хоч би частково заповнити цю прогалину».