Моделі регіонального розвитку Китаю: формування, структура, перспективи - Величко, В.В. (Економіка і прогнозування, 2006)
Розглянуто результати дослідження інноваційних моделей макро- та мікрорегонів Китаю, створених у ході реформи регіональної економіки, що проводиться у країні.